Dreams World

Fight the reality, with magic ..

Nu lăsa…

În lumea asta există diferite tipuri de persoane. Cel mai uşor să îţi dai seama de persoana cuiva …pe real, îţi poţi schimba părerea în mai puţin de 10 minute. . Dar pe internet există fel de fel de specimene pe care dacă le întâlniţi…vă spun ce semne dau ca să vă feriţi.

Prima dată, multă lume se crede de o anumită vârstă când de fapt nu e. Multă lume se crede o mare zeitate, pentru că are un profil bengos la chat, pentru că mai face cine ştie ce şmecherii pe acolo. Sunt mulţi care vorbesc urât, care înjură mai rău ca la piaţă sau târg, că nici măcar acolo nu se înjură atât. Apoi te iau la mişto de parcă ai fi gunoiul lor şi aşa mai departe. Şi tu ce faci? Te superi…că vai mie x ţi-a spus aia? Nu! Şi nu are rost să te enervezi. Dacă stai să te gândeşti, nici măcar nu s-a petrecut cu adevărat. Sunt doar două cuvinte scrise pe un chat amărât.

Sau cu facebook-ul … Like like la poza de profil, vai mie, dacă nu primeşte un like, crapă cerul, se cutremură pământul, tornade, avalanşe. Sau chiar…vrea să fie admină la o pagină, dar admina principală e prea orgolioasă. Probe, hai postează, nu posta aia că nu e bine şi nu te semna aşa că e ciudat. Să nu schimbăm poza de profil şi copertă, că vai Doamne noi nu suntem admine principale. Săracul facebook.

De ce să crezi în două vorbe amărâte scrise pe chat, facebook, mess…etc. Nu ţi-au fost spuse în realitate, de cele mai multe ori, la multe persoane au fost spuse de către necunoscuţi. Persoane ale căror viaţă nu o poţi afla atât de uşor, dar se observă după modul în care îţi scrie şi vorbeşte.

Nu lăsa persoanele inculte de pe tot internetul să te afecteze. Nu merită! Dacă cuiva nu-i convine, pleacă altundeva şi aşa mai departe. Internetul e mai mare decât Terra, aşa că…Şi nu sta toată ziua în faţa monitorului, mai ieşi şi tu pe afară. Pe net te eliberezi, nu trăieşti.

ANIME-PICTURES.NET_-_255042-1000x1517-original-sawasawa-girl-short+hair-solo-blush

Advertisements

Single Post Navigation

One thought on “Nu lăsa…

  1. Cateodata nu poti sa nu te aprinzi si sa intervii cand vezi cate aberatii se pot scrie .. nu poti sta indiferent. Cel mai rau lucru de facut.. este sa nu faci nimic !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: