Dreams World

Fight the reality, with magic ..

Dărâmă ziduri!

Vai ce mult îi urăşti, persoanele care nu te suportă şi se bagă ca musca în laptele tău. Unele persoane nu ştiu altceva decât să distrugă viaţa altora din cauză că au distrus-o pe a lor. Nu ştiu decât să îţi atace cele mai slabe puncte, să lovească atât de tare…până îţi vine să spui “adio” lumii ăsteia necurate şi să zbori într-un loc mai bun. Da până la urmă toată lumea trebuie să-şi care propria cruce ce i-a fost dată.

Şi stai aşa, şi te gândeşti ce ai făcut atât de rău încât să meriţi asta şi plângi când vezi că majoritatea lumii îţi e împotrivă. Sunt distrugători de viaţă, care te blestemă şi îţi vor răul. Toţi prietenii pe care îi ai sunt cei mai mari duşmani ai tăi. Pe o parte se comportă frumos cu tine şi “ţin” la tine cu adevărat, dar nu ştii ce se poate afla pe cealaltă parte. Degeaba mai crezi în ei, căci vor pleca unul câte unul. La final va rămâne doar unul singur, cel care ţi-a fost sortit ţie şi e numai pentru tine. Chiar dacă te doare inima când ceilalţi pleacă, tu luptă în continuare. Gândeşte-te doar că ai pierdut doar persoanele de care nu aveai neapărată nevoie.

Va veni momentul în care persoana care ţine cel mai mult la tine îşi va face apariţia şi te va face cea mai fericită persoană din lume. Dar când o vezi şi pe ea că pleacă…pleacă din vina unei umbre ce a stat acolo să îţi distrugă viaţa, nu îţi vine decât să părăseşti totul şi să speri la ceva mai bun. Dar nu va fi mai bine, va fi tot mai rău, gândeşte-te la acţiunile pe care le faci. Ai putea să le regreţi toată viaţa. Stai aproape de părinţii tăi, căci ei sunt singurii care te pot ajuta cel mai mult, iar ei nu vor mai fi. Ei vor muri înaintea ta şi tot mai multe probleme vor cădea în capul tău. Când o umbră plină de ură îţi distruge zidul, nu îi face nimic, doar construieşte-l înapoi cu cine reuşeşti cu cine vrea să te ajute, până când vei găsi acea persoană care va fi mereu lângă tine şi nu va pleca niciodată.

Ca un suflet rătăcit ce-şi caută casa, aşa există şi cineva care te va căuta pe tine.

352920

 

Advertisements

Single Post Navigation

11 thoughts on “Dărâmă ziduri!

 1. Adrian T. on said:

  De ce ti-ar mai pasa de acei oameni? De ce ti-ar mai pasa de oameni daca ei te trateaza asa? Spune-mi, ce rost are sa le dam importanta? Poate ca si eu sunt prea dur… Insa asta ar merita oameni ca ei. Spunea cineva daca esti urat, ai realizat ceva. E cu dus si intors acea vorba. Si din pacate, nu cei “cinstiti” folosesc acea vorba, ci chiar oamenii de genu’. Nu lupta pentru nimeni. Lupta pentru tine insuti. Nu tu vei fi acel om ratat, ci aceia. Pana la urma, roata, oricat de patrata ar fi, tot se va intoarce.
  – T. a.k.a. Poet de Bucuresti a.k.a. Pacient fara inima.

 2. Weezy F. Baby on said:

  si eu care credeam ca sunt singurul care trece prin asta..Foarte frumos, chiar m-a ajutat sa inteleg unele chestii si chiar daca n-ai facut-o intentionat(n-aveai de unde sa sti) o faceai daca ti-o ceream 🙂 oricum iti multumesc >:D<

 3. Ai dreptate… prietenii vin si pleaca.

 4. Ce să le faci? Dacă atât îi duce mintea pe unii. Măcar dacă nu ar fi aşa “crezuţi” de majoritatea.

 5. Miku on said:

  Şi totuşi, prietenii care pleacă te ajută să înţelegi când ai fost prost şi în ce mod. Te ajută să nu mai faci greşeala de a te încrede în oricine. Până la urmă eu mi-am dat seama care sunt prietenii adevăraţi şi chiar dacă acum noi trei am face multe una pentru alta şi suntem ca surorile, mai avem multe drumuri de străbătut, împreună xDD

 6. P.M.I on said:

  Cred ca fiecare om este tradat sau inselat o data in viata de un asazis “prieten” .In ziua de azi trebuie sa am mai mare grija la prietenii pe care ti faci deoarece ei pot sa te ajute dar te pot dobora tot asa de tare .Asa ca daca vrei sa fi impacat sufleteste fa intotdeauna ce crezi tu de cuvinta si ceea ce simti tu ca e bine si nu vei regreta niciodata si chear daca vei primi piedici vei avea puterea sa te ridici si sa urmezi calea pe care tu ai ales-o.

 7. Allyalexutza on said:

  Superb ! ❤

  ~ Ally

 8. TheDarkRose on said:

  Mare dreptate :|.

 9. Cât mă bucur să mai văd persoane care înţeleg! Sunteţi minunaţi cu toţii, şi vă dau şi vouă dreptatea voastră.

 10. n.naruto44 on said:

  ai dreptate 😀 ce sa le faci la tampiti nu trb sa-i bagi in seama cand comenteaza prima data ca daka ii bagi in seama prima data o sa incepi sa te enervezi 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: