Dreams World

Fight the reality, with magic ..

Timp

tumblr_mwj9xnYId21ra7pk8o1_500

Sufletul unui om trist, nu va fi niciodată de piatră. E doar o minciună, pentru a-l ține puternic. Te minți pe tine însuți, îi alungi pe cei din jurul tău, deoarece nu te încurajează, te afundă mult mai tare în tristețea în care ești. Dacă iubești, ești prost, dacă ești bun, ești prost. Un suflet nu poate trăi liber într-o lume închisă. Au fost momente, în care mă întrebam de ce exist. Au fost momente, în care eram mai fericită decât orice om din întregul Univers. Au fost momente în care îmi venea doar să spun adio lumii și să las totul în urma mea. Dar atunci am aflat, un suflet e de o valoare mult prea mare ca să moară de propria mână. Doar mâna divină, poate să ia o viață de pe un întreg Pământ. Mi-am dat seama cât de prețios e timpul, și cât de oribil e să fii prins într-un timp infinit de durere. Din vina lor, din vina persoanelor care te subapreciază. Din vina lor, din vina norilor de ploaie care lacrimile ni le veghează și ni le ascunde. Și din vina mea, pentru că nu sunt în stare să-i fac față.

Dar cum orice ploaie se termină, cum orice lucru urât are un sfârșit, așa va fi și la mine. Nu voi încerca să alung durerea, pentru că o să doară mai tare. Nu voi încerca să alung amintirile și trecutul, pentru că acesta mă va urmării în fiecare clipă. Nu voi uita pe nimeni care mi-a fost alături, voi trece prin toate. Cu o sabie de aramă, cu o suliță de plumb, voi lupta. Voi lupta pentru ceea ce iubesc, voi pleca de lângă cei care nu m-au apreciat, chiar dacă amintirile îmi spun să nu o fac. Chiar dacă trecutul mă ține legată de acele persoane, voi păși înainte, voi coborî la următoarea stație.

Poate ne vom revedea, poate nu, este vina timpului, fiindcă acesta trece, trece și ne lasă în urmă. Pe noi, pe vechii noi, pe cei pe care îi iubim. Dezvăluie minciuni, arată adevărul, face ca rănile să rămână în uitare.

 

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: